Mleko
- Kategoria: Dla gastronomii
Mleko spożywcze świeże o zawartości 2% tł. i 3,2% tł. pakowane specjalnie dla gastronomii i zakładów cukierniczych.
Śmietanki
- Kategoria: Dla gastronomii
Śmietanka 18% tł., 30% tł., 36% tł. pakowane specjalnie dla gastronomii i zakładów cukierniczych.
Kefir
- Kategoria: Dla gastronomii
Kefir naturalny pakowany specjalnie dla gastronomii i zakładów cukierniczych.
Maślanka
- Kategoria: Dla gastronomii
Maślanka naturalna pakowana specjalnie dla gastronomii i zakładów cukierniczych.
Twaróg sernikowy
- Kategoria: Dla gastronomii
Serek twarogowy sernikowy pakowany specjalnie dla gastronomii i zakładów cukierniczych.
Serek homogenizowany
- Kategoria: Dla gastronomii
Serek homogenizowany pakowany specjalnie dla gastronomii i zakładów cukierniczych.